KONFERENS 2022

GÄVLE

30 MAJ – 1 JUNI

Gävle Konserthus 3-Foto Erik Larsson

ÅRETS TEMA

Elektrifiering – Digitalisering- Ny teknik.

Vår ambition är att vi ska sätta perspektiv på hur detta kan underlätta för kunden att nyttja våra tjänster och göra rätt från början. Vi säger ofta ”Det ska vara enkelt att göra rätt” men är det verkligen enkelt att göra rätt?

Vi kommer att komplettera med uppdateringar av program – talare och andra aktiviteter när det blir klart. Likaså kommer studiebesöken att finnas klart om någon månad. Har du anmält dig innan de blir klara kommer vi att fråga dig om och vad du vill delta i.

SCHEMA

Sveparks årsmöte hålls måndag 30 maj klockan 12.00 – 13.30. Medlemmar erhåller särskild kallelse till årsmötet. 

Studiebesök sker under måndag 30 maj eftermiddag med start 14.00 

Vårt välkomstarrangemang måndag kväll 30 maj kommer att vara på O`Learys i Gävle och programmet där kommer att vara både underhållning och möjligheter till en massa trevliga aktiviteter. 

Vår middag tisdag kväll den 31 maj kommer att vara i Gasklockorna i Gävle, för många igenkända från en rad olika TV program.  

FÖR MEDLEMMAR OCH SAMARBETSPARTNERS

Som vanligt har Sveparks medlemmar en fri plats / organisation. Samarbetspartners erhåller lägre pris som utställare, skulle någon medlem vilja ställa ut har erhåller ni också lägre pris som utställare. 

Våra samarbetspartners som ställer ut kommer i särskilt brev att få vissa erbjudanden utöver den utställningsplats som ingår i priset.

MER INFO INOM KORT!