En hand låter en bil sväva i luften mot blå teknisk bakgrund med texten Parkering - Ladda för framtiden

Varmt välkommen till Sveparks konferens 2024!

NÄR: 20-22 MAJ 2024
VAR: KARLSTAD CCC

Ladda för framtiden!
Sveparks konferens är Sveriges bästa mötesplats för parkering. Under tre dagar möts medlemmar, samarbetspartners, branschfolk och utställare i vackra Karlstad. 
Nu är anmälan till Sveparks konferens 2024 öppen! Se till att boka din plats via knappen nedan.
Är du utställare? Säkra en monter redan nu! Inom kort kommer vi att återkomma med programmet – i laddningens tecken. 

För frågor gällande registreringar, hotellbokningar etc

Svepark
Louise Bill
louise.bill@svepark.se

För frågor gällande utställningen

SpringConf
Filippa Lörstad
filippa@springconf.com

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Nu är vi igång med Sveparks konferens. Har du missat oss - ta kontakt med Louise Bill på 073-755 71 10

ÅRETS HUVUDSPONSOR:

UTSTÄLLARE:

Som vanligt har Sveparks medlemmar en fri plats per organisation. Samarbetspartners erhåller lägre pris som utställare: skulle någon medlem vilja ställa ut erhåller ni också lägre pris.

Våra samarbetspartners som ställer ut kommer i särskilt brev att få vissa erbjudanden utöver den utställningsplats som ingår i priset.

Moderator

thumbnail_EFL_Paul_Myllenberg_2633_750x750px

Paul Myllenberg

Paul Myllenberg, VD för LKP, Lunds Kommuns Parkeringsaktiebolag, sedan åtta år. Tidigare officer i Flygvapnet utbildad till överstelöjtnant med inriktning informationsoperationer. Sedermera VD och klubbdirektör i Helsingborgs IF med ett SM-guld och tre cupguld i bagaget samt flera europaspel. Har varit verksam i UEFA och ECA (European Club Association) och Svenska Fotbollsförbundet i olika kommittéer. Numera styrelseledamot i Svepark. Debuterar som konferencier i Karlstad.

Talare

Talare tillkommer löpande

Åsa Kalee-press 2

Åsa Kalee

Ansvarig för kommunikation och marknadsföring av fastighetsutvecklingsbolaget Hub Park. Hub Park utvecklar, producerar och drive rmobilitetshus med fokus på hållbar stadsutveckling. Affärsutvecklare, strateg och tjänstedesigner med svart bälte i processledning för bättre och starkare samarbeten mot en hållbar stad. Hästmänniska, äventyrare och till vardags i nära samspel med Annika Fernlund. Full av energi!

Annika_F

Annika Fernlund

Annika Fernlund, HUB Park. Mobilitetstrateg, fastighetsutvecklare och arkitekt som brinner för cirkulär ekonomi med mobilitetshubben som nav. Men också modig hållbarhetsnörd och balettdansare med ett sinne för hur mobilitetshuset kan bidra och skapa förutsättningar för transformationen för framtiden. En magisk kollega till Åsa Kalee. Ultrasnabbladdad!

SODERQVIST-Petra

Petra Söderqvist

Petra Söderqvist jobbar som Policy Officer på EU-kommissionen – Directorate-General for Mobility and Transport och kommer tala om mobilitetssatsningarna i Europa. 

S - Monica Gundahl

Monica Gundahl

Kommunfullmäktiges ordförande Monica Gundahl kommer att hälsa oss välkomna till Karlstad.

Thony Rysjö

Thony Rysjö

Thony jobbar som Senio Sales Manager på SKIDATA och ar ett mycket långt förflutet i parkeringsbranschen. En värmlandspojk som blivit landskapet troget, trots sina många resor runt om i världen. Tekniska lösningar är Thonys grej – men är de komplicerade ska det inte märkas för kunden.

  

mattias-nilsson gul

Mattias Nilsson

Mattias är mobilitetschef på Dukaten, Linköpings kommunala parkeringsbolag. Dukaten. Mattias brinner för frågor kring mobilitet, miljö och hållbarhet, och att skapa möjligheter för människor att förflytta sig smidigt i staden. Han driver, leder och utvecklar Dukaten med tanke på framtidens krav på stadsnära parkerings-och mobilitetsfrågor, alltid i nära samverkan med andra aktörer inom offentlig sektor, näringslivet och forskningen.  Mattias är laddad inför framtiden.

Bild Jonas Jansson

Jonas Jansson

Jonas Jansson är knuten till VTI och har en doktorsexamen inom  kontrollteori. Jonas har tidigare varit verksam inom Volvo Cars och har en bakgrund inom fordonssäkerhet med tonvikt på assisterad och automatiserad körning . 

Jonas brinner för mobilitet och ser elektrifieringen av fordonsflottan som det bästa sättet att minimera växthusgaserna i världen. Jonas har också ett specialintresse – batteribyten!  

Peder-Ståhlberg-Q-park-ny-höjd-246-DSC_4993

Peder Ståhlberg

Peder är från början jurist, men har de senaste 16 åren varit VD på Aimopark. Peder är med sin långa erfarenhet en nestor inom parkeringsbranschen.

Viktor Bergman Fhors

 

Viktor Bergman Fhors

Affärsområdeschef för parkering på Securitas Sverige AB. Viktor har under många år arbetat med olika ledande positioner inom bolaget. För fyra år sedan fick han uppdraget att driva Securitas satsning inom affärsområdet. 

Porträttbild på Lars Andersson

 


Lars Andersson

Lars är VD på Parkster sedan tre år. Före sin tid på Parkster var han bland annat vvd på CRM-leverantören Lime Technologies som gick från mycket litet till att börsnoteras under hans tid. Lars värdesätter en riktigt bra användarupplevelse samt att ha en nära och god relation till kunder och partners.

Program

(uppdateras löpande)

 

Måndag 20 maj

13.30 Sveparks årsmöte (endast medlemmar)

14.30 Studiebesök

  • Solstadens sportcenter: Utsett till Årets stadsbyggnadsprojekt 2023
  • Bryggudden: Det gamla hamn- och industriområdet i Inre hamn har omvandlats från en anrik men sunkig industrimiljö till en modern stadsmiljö. 700 bostäder tillsammans med kontor, restauranger, handel och annan verksmhet. Och ett parkeringshus på det!
  • Parkeringslednisngsystemet i Karlstad: 7 delägare i 12 anläggningar. Privata aktörer är med och finansierar finansiera systemet. Karlstad Parkering samordnade och har rådigheten, inkl. skyltflytt. Det har underlättat mycket i parkeringskommunikation kring. Karlstad 

18.30 Välkomstmingel på Scandic Winn

 

Tisdag 21 maj

08.30 Registrering öppnar

09.00 Fika finns

10.00 Konferensen öppnas i Lars Lerin- salen

12.00 Lunch och besök i utställningen

13.30 Seminarier

15.45 Program i Lars Lerin-salen

19.00 Middag

 

Onsdag 22 maj

09.00 Konferensen fortsätter

11.45 Konferensen avslutas med lunch