”Elektrifiering – Digitalisering- Ny teknik”

KONFERENS 

2022

GÄVLE 30 MAJ – 1 JUNI

Stort tack till alla medverkande , utställare och deltagare på vår konferens i Gävle.

Vi önskar alla en trevlig sommar och hoppas att vi ses i vår verksamhet i höst och välkommen till Nacka 8-10 maj 2023 

PRESENTATIONER 31 MAJ

PRESENTATIONER 1 JUNI

ÅRETS TEMA

"Elektrifiering-Digitalisering-Ny teknik"

Vår ambition är att vi ska sätta perspektiv på hur detta kan underlätta för kunden att nyttja våra tjänster och göra rätt från början. Vi säger ofta ”Det ska vara enkelt att göra rätt” men är det verkligen enkelt att göra rätt?

Vi kommer att komplettera med uppdateringar av program – talare och andra aktiviteter när det blir klart. Likaså kommer studiebesöken att finnas klart om någon månad. Har du anmält dig innan de blir klara kommer vi att fråga dig om och vad du vill delta i.

SCHEMA

MÅNDAG 30 MAJ

  • Sveparks årsmöte hålls måndag 30 maj kl 13.00-14.30. Medlemmar erhåller särskild kallelse till årsmötet. 
  • Studiebesök sker under måndag 30 maj eftermiddag med samling kl 14.00, buss avgår kl 14.30.
  • Vårt välkomstarrangemang kl 18.30  måndag kväll 30 maj kommer att vara på O`Learys i Gävle och programmet där kommer att vara både underhållning och möjligheter till en massa trevliga aktiviteter. 

TISDAG 31 MAJ

  • Konferensens portar öppnar klockan 9 på tisdagen , tid för registrering och besök hos utställare, konferensprogrammet börjar kl 10.00 och pågår fram till ca 17.00 kvällens aktiviteter buss avgår från hotell Winn kl 19.00 och sen börjar kvällen när alla kommit senast 19.30.
  • Vår middag  tisdag kväll den 31 maj kommer att vara i Gasklockorna i Gävle, för många igenkända från en rad olika TV program. Bussen från hotellet avgår kl 19.00 och middagen börjar 19.30.

ONSDAG 1 JUNI

  • Onsdagen startar kl 09.00 och avslutas med lunch kl 12.00.

ÅRETS UTSTÄLLARE

STUDIEBESÖK

30 MAJ

Alla studiebesök utgår från Gävle konserthus samling klockan 14 vid entren. Vi tar oss till och från studiebesöksområdena med buss.

Studiebesök  1  (30 personer)

Adress Marielundsvägen 1

AQ Parkoprint

Parkoprint ( tidigare Cale) tillverkar betalterminaler till Flowbird. Vi får tillfälle att se deras produktion och höra mer om hur det går till att tillverka modern utrustning för parkering.

Marcus Halldin managing director berättar för oss under studiebesöket om verksamheten,

Studiebesök 2  (30 personer)

Besök Gävle Strand- nytt bostadsområde med samlad parkering i Parkeringsanläggning Briggen som är en av våra anläggningar i trä. Martinssons som levererat Briggen medverkar

Presentation av området samt besök i Briggen. Området presenteras av Göran Valtonen som varit projektledare för området och kan dess historia väl.

Studiebesök 3 (30 personer)

Besök i Godisfabriken som är ett område under byggnation. Samordnad parkering i en anläggning som just nu uppförs.

Lars Bergmark från Gavlegårdarna guidar oss och berättar om området

UTSTÄLLNING

ERFARENHETER FRÅN SVEPARK

MEDLEMMAR & SAMARBETSPARNERS

FÖR MEDLEMMAR OCH SAMARBETSPARTNERS

Som vanligt har Sveparks medlemmar en fri plats / organisation. Samarbetspartners erhåller lägre pris som utställare, skulle någon medlem vilja ställa ut har erhåller ni också lägre pris som utställare. 

Våra samarbetspartners som ställer ut kommer i särskilt brev att få vissa erbjudanden utöver den utställningsplats som ingår i priset.