2020 Års Svepark konferens är avslutad

Nästa år ses vi i Helsingborg den 1-3 september 2021

Jacke Sjödins

Rimsammanfattning av
Digital Svepark konferens 

från den 8 september 2020

Årets digitala utställare

Temat för 2020 var:

Hållbarhet

Mobilitet

Digitalisering

Årets utställare

Svepark anordnar varje år en stor konferens där vi bjuder in våra medlemmar och samarbetsparter samt alla som verkar eller samarbetar på något vis med parkeringsbranschen. Antal deltagare brukar vara mellan 250 – 350 personer. I år 2020 skulle konferensen ägt rum i Västerås men Sveparks styrelse har beslutat att, på grund av rådande omständigheter, flytta årets konferens till en digital plattform.  

För många är den årliga parkeringskonferensen ett trevligt och bra forum att träffa både nya och gamla kolleger inom parkeringsbranschen. En plats att byta erfarenheter och möta leverantörer och kunder. Få ett ansikte på den man tidigare bara talat i telefon med. De senaste konferenserna har vi haft mellan 25–30 företag som ställt ut. 

Den digitala plattformen ger möjlighet till att hålla föreläsningar, seminarier (sessions) och utställningar. Utställarna finns med via videolänk och kan presentera sitt företag, sina produkter/tjänster och möta deltagare, svara på frågor och föra samtal ansikte mot ansikte – digitalt. 

Flera olika programpunkter kan pågå samtidigt. Via din dator får du överblick och ser vad som är mest intressant för dig att välja.

Det kommer finnas en ”Chat roulett”! När du väljer att starta chatrouletten väljer den slumpmässigt ut en deltagare eller utställare som du får chatta med i 3 minuter. Svepark – Sveriges bästa mötesplats för parkering.

Programmet från 8 september 2020 hittar du här 

 

Nästa år ses vi i Helsingborg den 1-3 september 2021

Välkommen!