Sveparks webbseminarieserie våren 2020

Information och instruktion till webbseminarierna april - maj 2020

Vi kommer att använda oss av verktyget zoom som blir en videokonferens där ni kan ställa frågor via chatt.

Man behöver en dator.
När du anmält dig så får du en länk med inloggning och instruktioner hur du ska göra för att logga in och delta. Själva mötet styrs från en administratör som fördelar ordet och säkerställer att det blir bra ordning. Det går självklart bra om ni vill vara flera som är med men bra om alla har en egen dator så vi kan hålla bra ordning på själva videomötet. 
För att vi ska köra webbseminariet så måste det vara minst 10 anmälda deltagare.

Webbseminarium kostar 1500 kr ex. moms/per deltagare och tillfälle.

Vi vill också påpeka att detta inte ersätter vanlig fortbildning utan detta är ett komplement just nu. Diskussioner och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer är ovärderligt vid fortbildning och den delen är svår att uppnå i den här formen. Vi tror att det kan vara bra och nyttigt att få genomgång av de områden som vi täckt in.

Tid: onsdagar kl. 10.00 – 12.00. Logga in senast kl.09.50, så du vet att allt funkar. Från kl.09.30 öppnar vi möjlighet till inloggning och testa. Webbseminariet genomförs enligt följande: Två pass med 5-10 minuters paus.

Aktuella datum och beskrivning av varje enskilt seminarium

Onsdag 27 maj Seminarium 1
Domen som förändrat all tidsreglering

2015 kom en dom som vände upp och ner på branschen-TV4 och kalla fakta fick upp ögonen för hur kommuner i landet reglerade med vägmärken. Vi går igenom vad domen innebär och hur det idag påverkar regleringen. Närliggande ämnen och praktiska exempel kring rapportering inom området kommer att visas.

Nyfiken på fler av Sveparks webbseminarier?