Nominera till Sveparks årliga pris

Har du förslag på något som är ett värdefullt tillskott inom parkeringsvärlden?

Svepark vill på olika sätt uppmärksamma bra och innovativa bidrag som hjälper till att förbättra parkeringsbranschen. Ett av de sätt Svepark uppmärksammar innovationer och bra lösningar är att dela ut Sveparks årliga pris som från 2019 är uppdelat i fyra kategorier. Förslagen kommer att presenteras på Sveparks hemsida före konferensen och på konferensen. Priset kommer att delas ut under middagsfesten den 23 maj i Göteborg.

Har du förslag på något som kan uppmärksammas och belönas med Sveparks årliga pris? Senast den 26 april behöver vi din nominering. Motivera med text och gärna bilder eller annan illustration. Det går bra att bifoga filer i formuläret nedan.
Nybyggd parkeringsanläggning   
Det färdigställs många parkeringsanläggningar. Finns det något som är lite speciellt som behöver uppmärksammas tex utseende, bra planering, ovanliga material eller något annat som gör att parkeringsanläggningen bör uppmärksammas.
Renoverad parkeringsanläggning
I Sverige finns ett stort antal äldre parkeringsanläggningar som nu renoveras och förnyas till en helt annan nivå än tidigare. Med förhållandevis enkla medel kan en gammal anläggning bli som ny.
Teknikinnovation
Tekniken förbättrar och förenklar på många olika sätt för parkeringsbranschen. ökar säkerheten – gör information enklare och bättre eller utnyttjar våra platser på smartare och bättre sätt. Det finns en rad olika exempel på vad nyheter inom teknikområdet kan bidra till stora och bra förändringar.

Kundnytta

Om inte kunden upplever att det är enkelt, bra och trevligt att parkera eller att hitta en bra parkeringsplats gör ju parkeringen inte så stor nytta. Här behöver vi exempel på vad som blivit en bättre nytta för den som ska parkera.
[erforms id="7719"]