8 september ses vi digitalt!

Unik möjlighet att möta den svenska parkeringsbranchen

Svepark hälsar alla varmt välkomna till årets konferens med nya möjligheter att mötas via en digital plattform

Svepark anordnar varje år en stor konferens där vi bjuder in våra medlemmar och samarbetsparter samt alla som verkar eller samarbetar på något vis med parkeringsbranschen. Antal deltagare brukar vara mellan 250 – 350 personer. I år skulle konferensen ägt rum i Västerås men Sveparks styrelse har beslutat att, på grund av rådande omständigheter, flytta årets konferens till en digital plattform.  

För många är den årliga parkeringskonferensen ett trevligt och bra forum att träffa både nya och gamla kolleger inom parkeringsbranschen. En plats att byta erfarenheter och möta leverantörer och kunder. Få ett ansikte på den man tidigare bara talat i telefon med. De senaste konferenserna har vi haft mellan 25–30 företag som ställt ut. 

Den digitala plattformen ger möjlighet till att hålla föreläsningar, seminarier (sessions) och utställningar. Utställarna finns med via videolänk och kan presentera sitt företag, sina produkter/tjänster och möta deltagare, svara på frågor och föra samtal ansikte mot ansikte – digitalt. 

Flera olika programpunkter kan pågå samtidigt. Via din dator får du överblick och ser vad som är mest intressant för dig att välja.

Det kommer finnas en ”Chat roulett”! När du väljer att starta chatrouletten väljer den slumpmässigt ut en deltagare eller utställare som du får chatta med i 3 minuter. Svepark – Sveriges bästa mötesplats för parkering.

Programmet hittar du här 

Anmäl dig nedan.
Den 8 september 2020 kl. 08.45 öppnar vi upp datorerna och loggar in. Klockan 09.00 startar konferensen och pågår fram till kl. 15.30. Varmt välkommen!

Anmälan

Extra viktigt att ange korrekt e-post och mobilnummer i din anmälan

Digital Deltagare

Pris för digital deltagare: 2500 kr exkl moms

Digital Utställare

Digital utställare: 6 000 kr exkl moms

Digital utställare med sessions (seminarium med möjlighet till frågor och diskussioner): 10 000 kr exkl moms

Sista dag för anmälan av utställare är den 8 augusti.

Välj önskat alternativ:

Länk till informations video “Hopin Expo Demo” (engelskt tal).

 

För ytterligare information kontakta lena.karlsson@svepark.se eller ring 08 – 20 97 00 (vardagar 09.00-17.00)